Biroul Politic Municipal al PNL convocat pentru a discuta despre manifestul anti-Țurcanu

alegeri PNL BotosaniReprezentanții Biroului Politic Municipal al PNL se vor întruni, luni după amiază, pentru a discuta asupra manifestului anti-Florin Țurcanu, răspândit în cutiile poștale din municipiu. Gheorghe Sorescu, prim-vicepreședintele PNL, a declarat că astfel de situații trebuiesc tranșate în interiorul partidului și nu în spațiul public.

Vom avea o ședință a Biroului politic la municipiu și vom discuta această problemă și vom avea un punct de vedere. Chestiuni ca acestea este clar că nu fac bine și lucrurile ca acestea trebuiesc lămurite  și rezolvate odată pentru totdeauna. Lucrurile acestea trebuie discutate într-un cadru organizat, nu în spațiul public. Sunt voci care spun că sunt de la noi, că de la PDL sau PSD”, a precizat Sorescu.

Un manifest împotriva liderului liberal Florin Ţurcanu a fost distribuit, în ultimele zile, în toate scările de bloc din municipiul Botoşani.

Manifestul semnat de „Săgeata liberală” îl atacă pe „Împărat”, despre care spune că „se crede mai presus de reguli şi de persoane, în ciuda faptului că o instanţă l-a declarat penal”.

like facebookÎn document se arată că Florin Ţurcanu „a târât în noroi” şi „călcat în picioare PNL Botoşani”, dar şi că şi-a „deturnat în propriul interes voturile alegătorilor de bună credinţă”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *