Vezi cu ce datorii a intrat în insolvenţă una dintre cele mai cunoscute firme din domeniul distribuţiei!

depozit cda 2 botosani1Una dintre cele mai cunoscute firme din domeniul dinstribuţiei de produse alimentare a ajuns în insolvenţă, iar lichidatorul judiciar a publicat tabelul preliminar al creditorilor.

like facebookEste vorba despre societatea CDA2 Import Export SRL care a intrat în insolvenţă în cursul anului trecut. Tabelul creditorilor, publicat la sfârşitul săptămânii trecute, arată că firma înregistrează datorii totale de 1.237.488 de lei.

Cele mai mari datorii sunt la BRD, în urma unui credit contractat, valoarea acestora ajungând la 672.421 de lei. În topul creditorilor se mai află şi fiscul cu 425.527 de lei, iar până la suma totală s-au mai înscris diverşi colaboratori ai firmei.

Una dintre cele mai mari firme de distribuţie a intrat în insolvenţă

One thought on “Vezi cu ce datorii a intrat în insolvenţă una dintre cele mai cunoscute firme din domeniul distribuţiei!

  1. De ce fiscul a stat cu gura cascata si nu a aplicat masurile legale pentru recuperarea
    datoriilor cu ani in urma ? Ca peste 425 mii de lei nu se aduna intr-un an, doi, ci in mai multi ani. Bine a facut Guvernul ca i-a cam rarit, ca tot nu au facut nimic pentru colectarea taxelor si impozitelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *