Funcționarul retrogradat din Primăria Botoșani contestă sancțiunea

cosmin andrei viceprimar botosaniFuncționarul din Primăria Botoșani care a fost sancționat disciplinar după ce a venit băut la serviciu a contestat decizia Comisiei de disciplină. Viceprimarul Cosmin Andrei a declarat că Marcu Chiriac poate să conteste măsura de retrogradare dispusă doar în instanță.

like facebookAm primit o hârtie din partea domnului Marcu prin care contestă sancțiunea primită, hârtie pe care am înaintat-o colegilor de la Resurse umane și Oficiul juridic pentru a emite un punct de vedere”, a declarat viceprimarul municipiului Botoșani.

Marcu Chiriac a fost retrogradat din funcție și s-a ales și cu salariul înjumătățit, după ce a venit în mai multe rânduri beat la serviciu. El a fost trecut de pe funcția de consilier juridic superior pe cea de consilier juridic asistent. În plus, timp de un an, funcționarul va primi jumătate din salariu, de la 2030 de lei brut la 1055 de lei brut.

.

One thought on “Funcționarul retrogradat din Primăria Botoșani contestă sancțiunea

  1. Este de a dreptul penibil ca un asemenea functionar sa o faca tot pe a victim. Este un ratat, un om care mai mult a facut scandal si s-a batut decat sa munceasca . Intr-un an cand a fost dat la oficiul juridic toti functionarii din birou si-au dat demisia pentru ca el sa poata fi scos de acolo. nu numai ca venea beat la service ca de obicei, dar fura de prin birou, uita in crasme dosarele pentru actiuni, si cum era de asteptat el era o victima ceilalti ii faceau rau.
    Nu are ce cauta un asemenea specimen in administratia publica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *