Mister la o primărie din Botoşani. Au dispărut peste 1.000 de mc de piatră ce trebuia pusă pe drumuri

drum pietruitO primărie a „pierdut” peste 1.000 de metri cubi de piatră ce trebuia să ajungă pe drumuri din localitate. Descoperirea a fost făcută de auditorii de la Camera de Conturi în timpul unui control la Primăria Frumuşica. Potrivit unui raport întocmit de auditori, Primăria a achiziţionat 2.769 metri cubi de piatră pentru care achitată suma de 215.157 de lei.

like facebookDin acte reiese că s-a recepţionat doar 2.268 mc, iar din procesele verbale anexate rezultă că pe drumurile din comună s-au împrăştiat doar 1.658 mc. Diferenţa de 1.110 mc nu se regăsește nici pe drumurile comunale sau sătești şi nici în stocul Primăriei.

Prejudiciul creat prin această metodă este estimat la 86.286 de lei, el trebuind să fie recuperat de la primarul Constantin Rădeanuși de la funcționarii Primăriei implicați în achiziția și gestionarea balastului.

3 thoughts on “Mister la o primărie din Botoşani. Au dispărut peste 1.000 de mc de piatră ce trebuia pusă pe drumuri

  1. Si la Baluseni as vrea sa vad rezultatul unui control…Prea invarte piatra cel mai slab primar din toate timpurile si probabil cel mai hot…numai asfaltul nu a mai aparut…

  2. As dori sa vad un control si la comuna Stiubieni, legat de banii primiti anul trecut pentru drumuri 135.000 RON. S-au pus cateva masini de piatra in comuna, si restul banilor unde sunt? In buzunarul primarului si a angajatilor.

  3. Sa raspunda Baciu si Radeanu noua ne dadea cite un vrav de hartii odata sa le semnam ca sa nu mai stim cis cu ele An semnat in timpul reviziei acte de 3ani in urma in alb cum se face asta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *