Inconștiență! Doi adolescenți aflați în arest preventiv la domiciliu au comis o tâlhărie

inchisoareDoi adolescenți, ambii sub 16 ani, au comis o infracțiune în timp ce se aflau în arest la domiciliu. Judecătoria Dorohoi a dispus, pe 23 ianuarie, înlocuirea măsurii preventive a arestului la domiciliu cu măsura arestului preventiv pe o perioadă de 30 de zile, faţă de doi adolescenți, sub aspectul săvârşirii a 18 infracţiuni de furt calificat.

Prin măsura preventivă instituită iniţial, bărbaţilor li s-a interzis părăsirea imobilului și le-a fost impusă respectarea unor obligații.

like facebookDin activitățile desfășurate de poliţiştii Poliției Municipiului Dorohoi – Compartimentul Supravegheri Judiciare, s-a stabilit că, la data de 21 ianuarie a.c., cei doi ar fi părăsit imobilele în care executau măsura preventivă şi s-ar fi întâlnit  cu alți doi tineri, context în care ar fi participat, în calitate de complici, la comiterea unei infracțiuni de tâlhărie calificată.

În urma sesizării organului judiciar de către poliţişti, cu privire la încălcarea măsurii preventive, magistraţii au dispus înlocuirea măsurii preventive a arestului la domiciliu cu măsura arestului preventiv.

Astfel, în prezent, cei doi sunt încarcerați  în Penitenciarul Botoșani.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *