Un consilier a cerut Consiliului Județean să premieze olimpicii naționali

sedinta cjConsilierul județean Constantin Pătrăuceanu a depus un proiect de hotărâre privind premierea elevilor care au obținut premii la olimpiadele naționale. El spune că este vorba de 16 elevi olimpici din județul Botoșani.

Consilierul a făcut o interpelare în cadrul ședinței de Consiliu Județean și a solicitat șefilor județului să găsească soluții, după ce răspunsul a fost unul negativ, susținând că în alte județe din țară consiliile județene au premiat olimpicii.

like facebookAm primit un răspuns negativ. Solicit domnului președinte să găsim o soluție să premiem acești elevi printr-o colaborare cu Inspectoratul Școlar”, a spus Pătrăuceanu.

Reprezentații CJ au motivat refuzul de a premia olimpicii prin faptul că suma alocată ar putea fi imputată de Curtea de Conturi.

 Au fost consilii  județene care au dat cârnați și vin fiert și nu le-au plătit. Pe noi ne-au pus. Curtea de Conturi a județului Botoșani suntem într-o fază administrativă și așteptăm răspuns vizavi de soluționarea pe cale administrativă, după care să luăm decizia dacă mergem în instanță, dacă imputăm cârnații”, a menționat vicepreședintele CJ, Gheorghe Sorescu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *