Femeie ajunsă la spital după o partidă de sex sălbatic

femeie batuta1O femeie a ajuns la spital cu mai multe leziuni, după o partidă de sex sălbatic cu soţul ei. Protagoniştii sunt din comuna Santa Mare, iar femeia a fost diagnosticată cu o ruptură de vagin.

like facebookPacienta le-a povestit cadrelor medicale că a fost sechestrată şi violată de soţul ei, iar poliţiştii au declanşat o anchetă. După ce a fost audiat şi bărbatul s-a stabilit că cei doi au consumat băuturi alcoolice şi ulterior au întreţinut relaţii sexuale de comun acord, însă într-un mod mai violent. Femeia a refuzat să depună, până la urmă, plângere şi cazul a fost clasat.

 

 

One thought on “Femeie ajunsă la spital după o partidă de sex sălbatic

  1. ASTIA TINERI COPLESITI DE GREUTATI NU MAI FAC COPII IAR ASTIA BATRANI O TIN NUMAI IN REVELIOANE,TOPAIELI,GRATUITATI SI SEX DE-SI RUP PENISUL SAU VAGINUL au fost cateva cazuri mediatizate anul trecut.O DUC BINE.ACUM SE INGHESUIE LA BILETE DE TRATAMENT .Mai tatailor si mamailor astia tineri mor de la 32 ani sau se arunca de pe blocuri cu depresii,cine va mai plateste pensioare pentru care va luptati din 1989 incoace ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *