Un primar şi-a uitat portofelul cu bani şi acte într-un bar. Vezi ce-a făcut!

Aurel Ungureanu, primar Varfu CampuluiUn primar din judeţul Botoşani şi-a uitat, miercuri după-amiază, portofelul în care avea o sumă importantă de bani, dar şi actele de identitate, permisul şi legitimaţiile de serviciu într-un bar din Botoşani.

Primarul comunei Ungureni, Aurel Ungureanu, a plecat, după ce a participat la Consiliul Judeţean la o şedinţă consultativă privind repartizarea unor fonduri de la Ministerul Dezvoltării Regionale, la barul firmei Apetrans din zona Gării.

like facebookLa plecare, el a lăsat portofelul pe scaun şi a plecat. Barmanul l-a găsit în scurt timp, iar când s-a uitat în el a văzut cui aparţine, dar şi ce conţine. Pe lângă documente, în portofel era şi o sumă de aproximativ 1.000 de lei.

Acesta a anunţat conducerea firmei, care l-a sunat pe primar, însă deși ajunsese acasă la Vârfu Câmpului, acesta nu își dăduse seama de lipsa bunurilor.

Ungureanu şi-a pierdut actele la jumătate de oră după ce şi-a anunţat demisia din funcţia de preşedinte al filialei Asociaţiei Comunelor din România.

Şeful primarilor din judeţ a demisionat. Gestul său a provocat scandal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *