Flutur cere blocarea angajărilor în Primăria Botoşani

catalin flutur la pnl botosaniFostul primar al municipiului Botoşani, Cătălin Flutur, a criticat bugetul Primăriei precum şi intenţia de angajare de noi directori a actualului executiv.

like facebookLiberalul a menţionat că până de curând Ovidiu Portariuc anunţa cele mai mari proiecte de dezvoltare din ultimii 15 ani, iar după ce Guvernul nu a mai alocat nici un ban, a revenit şi a anunţat că nu vor fi investiţii.

Fostul edil a mai menţionat că este incredibil tupeul primarului de a solicita aprobarea de noi angajări în cadrul Primăriei, 38 de posturi, pentru a eficientiza activitatea. Flutur a ironizat şi promisiunea electorală a lui Portariuc referitoare la locuri de muncă, afirmând că a promis 2500-3000 de locuri de muncă noi, însă el vrea să le facă la Primăria Botoşani.

În final acesta a precizat că aleşii locali liberali nu vor vota noua organigramă în cadrul şedinţei de Consiliu Local ce va avea loc joi.

„Este absolut incredibil ce se întâmplă joi şi mi se pare un tupeu nemărginit. Să poţi vii în Consiliul Local cu acea propunere de organigramă. Este incredibil să faci încă 38 de angajări, ca să faci baza pentru funcţiile de conducere. Este incredibil să vii după trei ani să spui că ne trebuie funcţii funcţii noi de conducere pentru eficieintizarea activităţii. După trei ani constatăm că ne mai trebuie încă câte un director băgat peste tot ca să eficientizăm activitatea în municipiul Botoşani? Efortul bugetar pentru această organigramă propusă se ridică la 2,2 milioane de lei, fără să luăm în calcul asistenţa socială. Nu ne poate spune nimeni că această creştere se datorează majorării salariului minim pe economie, pentru că doar femeiele de serviciu îl primesc. Creşterea este de la a angaja nemăsurat în sistem public. Eu îl înţeleg că a promis 2500-3000 de locuri la Botoşani, dar nu la Primăria Botoşani”, a declarat Cătălin Flutur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *