Patron de pensiune şi un fost bodyguard al lui Cuciureanu, acuzați de proxenetism

politisti duba proxeneti botosani3Patronul unei pensiuni din Botoşani şi un fost bodyguard al controversatului om de afaceri Constantin Cuciureanu sunt acuzați de proxenetism.

Pe lângă cei doi au mai fost trimişi în judecată, de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, şi doi tineri, angajaţi ca repecepţioneri la două hoteluri din Botoşani. Cei patru le făceau rost de clienţi la două femei ce practicau prostituţia. Este vorba despre Neculai Ţâbuleac, patronul Pensiunii Ţâbu, Bobi Bordianu, fost bodyguard al lui Cuciureanu, Alexandru Ştefan şi Alexandru Andrei.

Anchetatorii au probat acuzaţiile cu interceptări făcute între prostituate şi cei patru bărbaţi şi în care se arată că le-au făcut rost de mai mulţi clienţi cu care au întreţinut relaţii sexuale fie la domiciliul acestora, fie la Pensiunea Ţâbu.

like facebookFetele încasau între 200 şi 250 de lei pentru partidele de amor, iar pentru clienţii aduşi, cei patru primeau o parte din bani. Totuşi, inculpaţii să fereau să vorbească prea multe detalii la telefon cu fetele, rezumându-se a le transmite orele şi locaţiile unde trebuiau să se vadă cu clienţii.

Printre clienţii fetelor se numărau, angajaţi ale unor firme din alte judeţe care ajungeau în Botoşani prin intermediul sarcinilor de serviciu, persoane care lucrau în străinătate şi erau primiţi de prieteni cu un cadou în natură, precum şi soliștii nunor formații.

Urmărirea penală în acest caz a început în vara anului trecut, când cei patru au fost reţinuţi, însă ulterior s-a decis cercetarea lor în stare de libertate.

2 thoughts on “Patron de pensiune şi un fost bodyguard al lui Cuciureanu, acuzați de proxenetism

  1. NU AR FI TREBUIT SA I SE PUNA SECHESTRU PE ACEA PENSIUNE ACESTUI INFRACTOR , INAINTE SA O VANDA ?? ERA REZULTATUL UNEI INFRACTIUNI !! SAU RETEAU DE DISTRIBUTIE A FETELOR MERGE MAI SUS ???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *