Vezi lista străzilor din Botoşani care ar putea intra în reparaţie în 2015!

lucrari reparatii straziExecutivul Primăriei Botoşani vrea să contracteze un credit pentru reabilitarea a o parte din străzile din municipiu. Ovidiu Portariuc, primarul municipiului a menţionat că se analizează posibilitatea contractării unui credit de 10-12 milioane de lei pentru asigurarea finanţării lucrărilor de reparaţii.

like facebookStrăzile care au depuse proiecte şi care ar putea fi reparate sunt Crinilor, Dimitrie Bolitineanu, Drumul Tătarilor, Iuliu Maniu, Alexandru cel Bun, Ion Creangă şi construirea unui sens giratoriu la intersecţia Bulevardului cu Petru Rareş.
Cât priveşte asfaltarea şi modernizarea străzilor, edilul a menţionat că acest lucru se poate face numai prin proiecte cu fonduri europene sau din bugetul naţional.

„Toate străzile care s-au făcut în mandatul trecut au fost realizate pe baza unui credit de 100 de milioane de lei. Acum plătim rate, am achitat 50 de milioane de lei în trei ani. Bugetul propriu de reparaţii este de trei ori mai mic decât necesarul unei singure străzi, spre exemplu Drumul Tătarilor care costă 6,5 milioane de lei” , a declarat Ovidiu Portariuc.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *