Bugetul Primăriei Botoşani va fi dezbătut public la Sala Polivalentă

ovidiu portariuc primar botosaniConducerea Primăriei Botoşani vrea ca dezbaterile publice pe marginea bugetului local să fie făcute la Sala Polivalentă Elisabeta Lipă.

Ovidiu Portariuc, primarul municipiului, a menţionat că, joi, s-a definitivat bugetul local, iar vineri se va public urmând ca până la sfârşitul lunii februarie să fie în dezbatere publică. Edilul vrea să organizeze dezbateri cu oameni din toate zonele ale oraşului şi să le prezinte structura bugetului.

like facebookUlterior, va avea consultări cu grupuri politice din cadrul Consiliului Local, iar dezbaterile finale vor avea loc în şedinţa ordinară de la sfârşitul lunii februarie.  Valoarea bugetului din acest an se ridică la aproximativ 220 de milioane de lei, fiind cu aproape 10% mai mare ca anul trecut.

„Vom avea dezbateri publice, începând de săptămâna viitoare, cu grupuri de 150-200 de persoane din toate zonele ale oraşului. Nu am inventat noi roata, metodele sunt preluate de la oraşe mai mari. Părerile cetăţenilor sunt foarte pertinente şi trebuie să ştie ce se întâmplă cu banii”, a declarat Ovidiu Portariuc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *