Secretul unei cunoscute prezentatoare din Botoşani, care s-a tot ferit de ochii indiscreţi. E însărcinată!

roxanaA disparut de cateva luni din showbiz, dar nu pentru ca nu ar mai avea activitate, ci pentru ca se fereste de ochii indiscreti.

In primavara anului trecut, Roxana Vasniuc trecea printr-o perioada foarte grea. Isi pierduse serviciul, se despartise de iubit si ajunsese sa isi cheltuiasca si toate economiile. Insa, atunci cand nimic bun nu parea sa se mai intample, soarele a rasarit si pe strada frumoasei blondine.

like facebookIn vara, ea s-a cuplat cu Ionut, un tanar instarit si aratos, de care s-a indragostit imediat. Cei doi locuiesc deja impreuna si au planuri serioase. Ba mai mult, Roxana a preferat sa stea departe de ochii presei in ultima vreme, pentru a-si proteja relatia, dar si pentru a tine ascuns cat mai mult timp ceea ce se intampla in viata ei. Insa, CANCAN.ro a deconspirat-o pe moderatoarea TV, afland ca ea este deja insarcinata in sapte luni. Contactata telefonic, Roxana a fost uimita ca i-am descoperit secretul, marturisind intr-un final ca va aduce pe lume un copil peste numai doua luni:„Da, sunt insarcinata. Traiesc cea mai frumoasa perioada din viata mea. Am 30 de ani si de abia acum am reusit sa plang de fericire. Nu mi-a fost rau in primele trei luni, nu m-am ingrasat mult si am acelasi program ca si inainte. Am tinut secret pana acum si nici macar prietenii nu stiu.Le-am spus doar celor foarte apropiati. M-am imbracat in asa fel incat sa nu se observe nici macar atunci cand am mers intr-o emisiune TV. Va urma si o nunta, desi nu sunt disperata in acest sens. Eu si iubitul meu deja suntem o familie si asta este cel mai important.Chiar traiesc o experienta minunata, nu credeam ca poate fi atat de frumos sa ai un copil in pantece”, ne-a spus blondina.
Desi este insarcinata in sapte luni, Roxana Vasniuc continua sa mearga la Favorit TV, acolo unde modereaza o emisiune de cateva ore. Pe deasupra, ea prezinta si o multe de evenimente muzicale, facandu-si meseria cu multa pasiune. De altfel, de sarbatori, ea a filmat timp de zece ore in aer liber, pe un frig naprasnic: „Nu a fost un act de inconstienta pentru ca m-am protejat cat am putut de mult, insa nu am avut niciun fel de problema, ba chiar m-am distrat si am fost vesela”, ne-a mai spus Roxana.
Sursa: Cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *