Foto! Rus prins la frontiera româno-ucraineană: A intrat ilegal în România pentru a ajunge la o biserică

rus frontieraPoliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi au depistat în zona de responsabilitate un cetăţean din Federaţia Rusă, care a încercat să intre ilegal în România.

 În data de 21 ianuarie , în jurul orei 11.15, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi au depistat, pe direcţia localităţii de frontieră Oroftiana, o persoană de sex masculin, care nu îşi justifica prezenţa în zonă. Polițiștii au procedat la legitimarea bărbatului, ocazie cu care au constatat că acesta nu vorbeşte limba română, motiv pentru care a fost condus la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi, în vederea stabilirii identităţii şi efectuării cercetărilor.

like facebookÎn urma verificărilor specifice efectuate, cu sprijinul autorităţilor din R. Ucraina şi din declaraţiile bărbatului, poliţiştii de frontieră au stabilit că acesta este  cetăţeanul din Federaţia Rusă Serghei K., în vârstă de 35 ani, şi a trecut pe jos  frontiera româno-ucraineană cu intenţia de a ajunge la o biserica din România. Totodată lucrătorii noştri au mai stabilit faptul că bărbatul a mai fost depistat încercând să intre ilegal în România, la începutul anului 2011.

Poliţiştii de frontieră au întrerupt călătoria persoanei în cauză, căreia i-au întocmit lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat şi au predat-o autorităţilor de frontieră ale statului vecin pentru continuarea cercetărilor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *