Director de la Spitalul Judeţean despre deficienţele de la Psihiatrie: Săptămânal se înlocuiesc obiectele sanitare, dar sunt distruse de pacienţi

spitalul de psihiatrieSecția de Psihiatrie a Spitalului Județean necesită reparații în valoare de aproximativ trei milioane lei, potrivit unei expertize tehnice. Reprezentanții Spitalului Județean consideră că acuzele aduse de președintele Consiliului Județean, Florin Țurcanu, cu privire la unele deficiențe în întreținerea saloanelor de la Psihiatrie sunt întemeiate, însă multe sunt datorate pacienților.

Mai mult, clădirea de la Psihiatrie datează din anul 1899 și de aceea au apărut și infiltrații în pereții saloanelor.

like facebookÎn momentul de față se fac reparații curente la instalații sanitare, instalații electrice  pentru desfășurarea activității și actului medical în condiții cât de cât normale. Săptămânal avem intervenții prin înlocuirea chiuvetelor, a vaselor WC, a ușilor. Sunt sparte, distruse de pacienți. Săptămânal are loc înlocuirea acestor obiecte sanitare. Managerul a cerut coordonatorului administrativ să vină cu o prioritizare a deficiențelor și acele care pot fi rezolvate de instalatori, personalul administrativ al spitalului să le rezolve de urgență, iar la cele care depășesc competența să fie solicitată o firmă de specialitate”, a menționat Ioan Asaftei, director îngrijiri la Spitalul Județean.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *