Probleme cu igiena pe Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean

spital psihiatrie botosaniSesizările privind igiena deficitară pe Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean au fost semnalate președintelui Consiliului Județean, Florin Țurcanu, care a anunțat că va merge personal în control. Țurcanu a declarat că managerul Spitalului Județean, Corneliu Mihai, are atenția mai mult îndreptată către spitalul mare, în timp ce secțiile exterioare sunt neglijate. Șeful CJ și-a trimis și Corpul de control să verifice reclamațiile la adresa Secției de Psihiatrie.

like facebookAm semnale că la Psihiatrie lucrurile nu sunt în regulă. Vreau personal să văd și am trimis și Corpul de control. Având în vedere că a nins mai mult, nu a fost îndepărtată la timp zăpada și s-a scurs pe plafonul din saloanele bolnavilor. La băi sunt defecte anumite circuite la apă și nu este în regulă. Nu cred că trebuie eu să mă ocupa de așa ceva. Am o echipă care trebuie să conbducă. Dacă nu înțeleg acest lucru, este destul de delicat și nu îmi place. Dar așa cum sunt gospodar la mine acasă, încerc să fiu gospodar și în unitățile pe care le avem în subordine. Sunt niște coordonatori care nu știu cum își fac treaba, dar Psihiatria lasă de dorit”, a spus Florin Țurcanu.

 

One thought on “Probleme cu igiena pe Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean

  1. CAT ESTE SEF O IDIOATA SI HAPSINA ASA VA FI SPITALUL DUCETIVA SA VEDETI CUM ISI FAC TREBURILE UNUL FATA DE ALTUL SI CUM SE SPALA LA FURTUN SI MULTE ATELE FAAAAAAAAA IDIOATO POATE AI SA AI SI TU GUTA IN CREIERUL ALA SI NU O SA MAI JACMANESTI LUMEA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *