Şeful CJ a lăsat costumul şi munca de birou şi a trecut la controale inopinate în teren, în trening: Nu trebuie să mă cunoască portarii

florin turcanu in fata la consiliul judetean botosaniPreședintele Consiliului Județean, Florin Țurcanu, vrea să vadă cum ochii săi cum se muncește în instituțiile subordonate Consiliului Județean și a început controale inopinate. El a lăsat costumul și munca de birou și a ieșit pe teren îmbrăcat mai lejer, în trening, pentru a nu fi recunoscut de salariați, spune el. Prima unitate verificată de șeful CJ a fost Centrul Adășeni. Va urma Spitalul de Psihiatrie.

Personal voi merge în județ în toate centrele, UMS-urile și unitățile pe care le avem în subordine, pentru că este început de an, suntem într-o perioadă destul de delicată, că este iarnă. Sunt semnale că în unele instituții sunt lucruri care nu ar trebui să fie. Am mers deocamdată în județ, la Adășeni și voi merge la toate unitățile din subordine. Am fost la Adășeni și mă interesează să nu fie furați bolanvii de acolo. Când eram vicepreședinte, am fost într-un control și am găsit pachețele, alimente, pregătite de angajați să plece cu ele acasă”, a afirmat Țurcanu.

like facebookEl a spus și care este motivul pentru care în controale merge îmbrăcat în echipament sportiv.

Nu trebuie să mă cunoască portarii, pentru că dacă am intrat pe poartă și știe cine sunt nu mai are niciun efect controlul. Trebuie să intru ca un om obișnuit și să urmăresc ce trebuie urmărit. Dacă mă îmbrac la costum și la cravată e clar că până îmi dă drumul la poartă, a dat portarul telefon și au rezolvat problemele”. a adăugat șeful CJ.

 

3 thoughts on “Şeful CJ a lăsat costumul şi munca de birou şi a trecut la controale inopinate în teren, în trening: Nu trebuie să mă cunoască portarii

  1. Portarii sa-l recunoasca ? Nu ! E imposibil ! El e „meserias” in a face „fasuri intelectuale” , a face sa-l nu-l recunoasca portarii dupa fata e un mizilic … Noul PNL, coroborat cu aproape toti penalii din PDL si/sau PNL nu fac alceva decit sa se lupte pentru PUTERE. Nu-i intereseaza deloc cum traiesc oamenii de rind… OAMENI BUNI TREZITI_VA !!!!

  2. Nu pot sa inteleg cu ce poate ajuta el sistemul prin aceste controale !!??
    Menirea lui e cu totul alta,dar hai sa pierdem timpul!
    De fapt romanul cu bata de c..ban e obisnuit.
    Altfel ,prapad!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *