Deplasări în străinătate imputate fostului director de la Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii

Aurel MelniciucCorpul de Control al președintelui Consiliului Județean, Florin Țurcanu, a efectuat o verificare la Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii și a constatat că fostul director, Aurel Melniciuc, ar fi făcut deplasări în străinătate pe banii  instituției, fără să aibă acordul scris al ordonatorului principal de credite. Florin Țurcanu a spus că juriștii Consiliului Județean vor decide dacă Melniciuc este bun sau nu de plată. El ar trebui să returneze instituției în jur de 5000 lei.

Sunt deplasări în străinătate care nu au avut aprobarea scrisă a ordonatorului principal de credite. Domnul Melniciuc a spus că a avut aprobarea verbală a vicepreședinților care au în coordonare această unitate. Sunt și niște cheltuieli cu telefonia. I-am cerut un punct de vedere și am dat raportul Corpului de control la juriștii instituției și vedem punctul lor de vedere: dacă este în regulă sau dacă managerul trebuie să returneze banii”, a spus Țurcanu.

like facebookȘeful CJ susține că deplasările în străinătate ale lui Melniciuc au fost legale, însă concluzia Corpului de control a fost aceea că trebuia și acordul scris al ordonatorului principal de credit.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *