Candidat surpriză din partea PNL la Consiliul Judeţean

verginel gireada pnl botosaniUn membru din conducerea vechiului PNL şi-a anunţat intenţia de a candida la şefia CJ în 2016. Este vorba de deputatul Verginel Gireadă, actualul preşedinte al CJ, Florin Ţurcanu menţionând că nu este încă decis dacă va mai candida pentru un nou mandat.

like facebook„Am avut o şedinţă în cadrul partidului, unde membrii Biroului politic, aleşi în 2013, pe rând şi-au expus poziţia în ceea ce priveşte mersul partidului, ce ne dorim noi de la partidul acesta şi care este viziunea noastră. Şi fiecare ce îşi doreşte administrativ şi politic. Sunt colegi care şi-au arătat intenţia să candideze la primărie dar şi la CJ. Când vom face o analiză atentă vom ieşi cu unul singur care va fi aruncat într-o bătălie internă pentru că aşa e corect”, a declarat Florin Ţurcanu.

Acesta a mai adăugat că şi fostul PDL va veni cu un candidat, iar cel final va fi ales între cei mai bine clasaţi.

One thought on “Candidat surpriză din partea PNL la Consiliul Judeţean

  1. Batalie interna cu un singur candidat ? Ce fel de batalie este asta, domnule Turcanu?
    Bataliile interne in partid se organizeaza cind sunt mai multi candidati, nu unul singur. Pai, nu asa te-ai exprimat ? Sau vrei sa ne spui ca PNL-ul vechi va stabili un candidat care se va ,, lupta” cu un altul stabilit de PDL ? Si atunci, ne intrebam noi, exista noul PNL – mare si puternic, cum ai spus, sau fiecare partid vechi cu …
    propunerile sale. Inseamna ca fuziunea nu exista in realitate ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *