Un elev de clasa a treia, bătut permanent de învăţător

elev batut buimaceniMama unui elev de clasa a treia îl acuză pe învăţătorul copilului ei că este foarte agresiv la ore. Femeia susţine că dascălul i-a bătut de mai multe ori băiatul, iar conducerea şcolii, deşi cunoaşte situaţia, nu a luat nicio măsură.

Irina Manole are un băiat de nouă ani care învaţă la Şcoala Buimăceni din comuna Albesti. Ea a sesizat faptul că învăţătorul Gabriel Mustaţă îl bate şi îl jigneşte permanent pe copil.

like facebookO dată l-a dat cap în cap cu un alt copil. Permanenent îl loveşte peste cap, iar copilul se simte prost”, se plânge Irina Manole.

Aceasta spune că ultima dată când băiatul ei a luat bătaie de învăţător a fost luni.

Cadrul didactic neagă acuzaţiile care i se aduc şi pune totul pe seama emotivităţii copilului, dar şi a rezultatelor şcolare slabe ale acestuia.

Mamei nu-i convine faptul ca baiatul ei are rezultate un pic mai slabute la unele obiecte, iar mama vine tot timpul la scoala, nu trece o saptamana fara o acuzatie la adresa mea. Ca-i stresez copilul, copilul plange la scoala ca eu il stresez, spune ea, dar acestea sunt niste chestii aberante.  Copilul plange pentru ca este emotiv, pentru ac este sustinut de parinti sa procedeze asa”,  susţine învăţătorul Gabriel Musteaţă.

Conducerea şcolii a declanşat o anchetă internă pentru a vedea dacă acuzaţiile mamei se confirmă.

„Într-adevăr, există o reclamaţie din partea părintilor. Ieri a fost inregistrata la noi la şcoală.
Eu am venit in asistenta la domnul invatator, Musteata Gabriel, iar in urma sesizarilor mamei, urmeaza sa luam o declaratie si invatatorului. O sa fie o comisie de ancheta la nivelul scolii’„, a declarat Mihaela Chituc, director
Scoala Gimnaziala Buimaceni.

profesor elev batut buimaceni botosaniprofesor elev batut buimaceni botosani1

One thought on “Un elev de clasa a treia, bătut permanent de învăţător

  1. nu credeti ca distrugeti complet invatamintul si va luati dupa o tata mahalagioaica din sat nu vedeti ca nu mai sunt profesori si invatatori si dam cu pietre si n cei care mai sunt? Profesorii au ramas fara autoritate in fata mucosilor care isi bat joc de acestia?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *