Au băut până dimineaţă într-un pub din Botoşani, iar când li s-a cerut să plece au făcut prăpăd

arestat cu mascati 1Doi bărbaţi din Botoşani au fost trimişi în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani pentru ultraj, după ce au ameninţat poliţiştii.

like facebook Gheorhe Olaru şi George Timofte s-au dus în seara zilei de 14 decembrie 2014 să bea într-un pub din municipiu. Au băut până dimineaţă şi, când angajaţii localului au vrut să închidă şi le-au solicitat să plece, cei doi au refuzat. A fost solicitată intervenţia Poliţiei, însă oamenii legii au avut parte de un circ total.

Cei doi au început să ameninţe cu moartea, să se dezbrace în faţa poliţiştilor. Pentru a potoli scandalagii, poliţiştii au chemat în sprijin un echipaj de jandarmi.

După ce au fost încătuşaţi, tinerii au continuat scandalul în duba Jandarmeriei până la sediul Poliţiei. Acolo a fost nevoie de intervenţia mascaţilor pentru ca „petrecăreţii” să fie potoliţi. După ce au fost legitimaţi, au fost lăsaţi să plece, însă nu înainte de a li se întocmi dosar penal pentru ultraj.

După ce şi-au revenit din beţie şi au fost audiaţi de procurori, cei doi nu au recunoscut faptele spunând că de fapt ei sunt victimele oamenilor legii care au făcut un abuz.

 

One thought on “Au băut până dimineaţă într-un pub din Botoşani, iar când li s-a cerut să plece au făcut prăpăd

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *