Copil de 15 ani, torturat de un tânăr de 21 ani. Victima, în stare gravă la spital

copil targa ambulanta pediatrie botosaniUn copil în vârstă de 15 ani a fost bătut, vineri seară, cu bestialitate de un tânăr cu șase ani mai mare. Totul s-a întâmplat la Călărași acolo unde Gheorghe Boghian a fost bătut cu un bar peste mâini și cap. Bătaia a fost așa de puternică, încât copilul s-a ales cu ambele mâini fracturate și cu fața desfigurată.

Victima tocmai fusese să joace fotbal, iar la ieșirea de pe teren a fost așteptat de un consătean de-al său, Vasile Săraru, de 21 de ani, care, pe fondul unor dispute din trecut, a început să lovească cu parul.

like facebook„Copilul a ajuns la spital la ora două dimineaţă. Are un traumatism cranio facial acut deschis şi multiple contuzii prin agresiune, cu fractură foarte gravă la nivelul cotului şi care trebuie operată. Copilul va sta mai multe zile în spital pentru investigaţii şi tratament”, a declarat Yassin Jaber, medic în cadrul Secţiei de Pediatrie a Spitalului Judeţean Mavromati.

Copilul bătut a ajuns în stare foarte gravă la spital, iar cadrele medicale au sesizat Poliția, care a început o anchetă.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *