Povestea tinerei de 16 ani care s-a sinucis din cauza depresiei

marinaAdolescenta, în vârstă de 16 ani, care a s-a aruncat de la etajul trei al unui bloc din cauza depresiei părea o tânără perfect normală. Marina Livan mergea la şcoală ca orice elev şi avea chiar prietene printre colegele de clasă.
like facebookDeşi urma tratament pentru depresie, Marina suferea cumplit. Se pare că cel mai mult o afecta faptul că mama sa nu era lângă ea.

Femeia este plecată în Italia şi, deocamdată, nu se ştie nici dacă va veni la înmormântarea tinerei. Marina iubea desenul, îi plăcea sa coloreze flori, fluturi şi se lăuda cu creaţiile sale pe pagina sa de socializare. Era îndrăgostită de natură şi iubea foarte mult animalele, după cum spunea chiar ea.

marina livanTot prin intermediul paginii de Facebook, adolescenta transmitea diverse mesaje care reflectau sentimentele  sale.

„Om liber e acela care n-are voie să spună nicio minciună”.

„Ca să judeci omul caută să vezi cum iubeşte. Nu poţi greşi”.

Acestea sunt doar câteva dintre citatele pe care tânăra le-a publicat pe pagina ei de socializare, însoţite de un desen cu steluţe, soare şi alte detalii care trădau un jind după mare, soare, vară.

Ca o ironie a sorţii, fata şi-a postat o fotografie făcută în sala de clasă, aflându-se pe pervazul unui geam.

Marina va fi înmormântată pe 20 ianuarie, cel mai probabil din banii Direcţiei pentru Protecţia Copilului Botoşani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *