Camera de Comerț Botoșani și cere lui Iohannis și lui Ponta autostradă

sediu Camera de Comert Botosani
sediu Camera de Comert Botosani

Camerele de Comerț și Industrie din Regiunea de Dezvoltare Nord-Est au luat inițiativa, încă din luna noiembrie 2104, de a demara o amplă acțiune de sensibilizare și informare a Președinției României, a primului ministru și implicit al Guvernului României, referitoare la necesitatea de a se demara cât mai urgent cu putință lucrări de reabilitare a infrastructurii rutiere existente, dar, mai important, demararea de lucrări de construcții la  drumuri exprese și autostrăzi care să permită transportul persoanelor, mai ales a mărfurilor produse în regiunea noastră către vestul țării și vestul Europei în condiții de siguranță și rentabilitate comparabile cu cele oferite de statele membre, ca și România de altfel, a Uniunii Europene.

like facebookAcest demers a îmbrăcat forma petiției ”Salvați Moldova de sărăcie” , document ce a fost asumat și semnat de către reprezentanți ai mediului de afaceri, autorități publice, ONG-uri și politicieni din toate județele Moldovei.

Petiția a fost trimisă Președintelui României, Primului Ministru al României și Ministrului Transporturilor din România, alături de lista semnatarilor.

Vezi aici conținutul petitiei!

 

2 thoughts on “Camera de Comerț Botoșani și cere lui Iohannis și lui Ponta autostradă

  1. Probabil ca ne multumim sa treaca prin Tg Frumos ,asa este ?, de aceasta suntem saraci ca eram impacati ca ori Iasul ori Suceava sa fie centru de regiune,noi nu emitem nici o pretentie sincer cu atita umilinta nu ajungem nicaeri ,azi nimemea nu are decit daca cere,- nimic nu primesti ca meriti poti sta cu capul in jos letargia acesta nu duce sa ne considere toti cred ca ati vazut cum suntem apreciati ca daca vedem un portofel jos nu-i ridicam pentru ca suntem lenesi ,asa meritam.Daca ne zbatem macar autostrada sa treaca prin Botosani ca altfel dupa 70 km de gropi pina la autostrada nu avem cu ce merge deoarece am facut praf masina.

  2. rahatul asta de institutie nu stiu ce hram poarta de ceva ani….cred ca e un fel de „asociatie de strasn ceva bani”. ce cv are floares ..vorba revolutiei…ce ai facut in ultimii ani?? cum a dascalit romanul indiferent de conditie, sa deschida o afacere, sa nu ne incalece itaienii, francezii etce o gaselnita de strans bani de la fraierii de patroni, care participa la o masa anuala unde se umfla miky si altii in pene! HAI SICTIR!@

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *