Drumurile naționale vor fi deszăpezite iarna aceasta tot de Transporturi Auto. Conțac a căzut la pace cu DRDP

autofreza deszapezire BotosaniDirecția Regională de Drumuri și Poduri Iași a semnat contractul de deszăpezire pe iarna aceasta tot cu societatea Transporturi Auto SA Botoşani, în ciuda neînțelegerilor dintre cele două părți. Anunțul a fost făcut, vineri, în Colegiul Prefectural, de prefectul Costică Macaleți, care a cerut drumarilor să fie mai atenți pe viitor la semnarea contractelor de deszăpezire și să pună o clauză ”ca documentul să nu se încheie la mijlocul iernii”.

like facebookAm fost anunțat astăzi (nr. vineri) de semnarea contractului subsecvent la marele contract de prestări servicii de deszăpezire la drumurile naționale. M-am bucurat și sperăm să nu avem probleme cu înzăpezirea în această iarnă. Transporturi Auto este un prestator de serviciu utilat, cu care noi am lucrat bine, dar din motive de contract insuficient discutat și analizat a apărut o astfel de situație”, a spus prefectul Macaleți.

Transporturi Auto a fost ameninţat de conducerea DRDP Iaşi că dacă nu semnează un contract subsecvent (un act adiţional la contractul cadru încheiat în 2013) nu va mai fi plătit pentru serviciile pe care le prestează. Reprezentanții societății au motivat că unele clauze din contractul subsecvent sunt abuzive.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *