Țurcanu, avertisment către Iliuță și Grigoraș

viorel iliuta pnl botosaniCo-președintele PNL Botoșani, Florin Țurcanu, a cerut, joi, șefilor organizației municipale a vechiului PNL să conducă eficient organizația. Nemulțumirea lui Țurcanu a plecat de la declarațiile unui membru PNL, respectiv Viorel Coman, care i-a solicitat demisia, iar conducerea municipală a partidului nu a luat atitudine. Acesta a transmis și un avertisment către președintele organizației municipale a PNL, Viorel Iliuță, dar și senatorului Viorel Grigoraș.

like facebookAm avut miercuri o discuție cu ambii și le-am cerut să conducă această organizație. Îi rog frumos să o conducă. Pârghiile mele sunt următoarele: dacă domnul senator Grigoraș cu domnul Iliuță nu pot conduce organizația municipală, atunci eu știu ce am de făcut conform statutului. Nu trebuie să cobor mai jos la neica nimeni de acolo (nr.Viorel Coman)”, a spus Florin Țurcanu.

El apreciază că sarcina de a-l exclude din PNL pe Viorel Coman revine organizației municipale a partidului.

 

One thought on “Țurcanu, avertisment către Iliuță și Grigoraș

  1. Omul asta – Turcanu – nu vrea sa priceapa absolut nimic. Si ce daca domnul Coman i-a cerut demisia ? Orice membru de partid poate sa propuna orice, cu precizarea ca trebuie sa si argumenteze acea propunere. A solicita excluderea din
    partid pentru ca un penelist si-a exprimat o opinie personala inseamna ca in
    mintea domnului Turcanu exista reminiscente mari din practica vechiului PCR . Si nici atunci un membru nu era exclus fara nici un motiv foarte serios.
    Oare cum poate sa gindeasca asa acest domn Turcanu ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *