Florin Țurcanu: Cine vorbește în exterior va pleca din partid

florin turcanu la pdl botosani alegeri botosaniLiberalii care vor da din ”casă” vor pleca din partid. Declarația aparține co-președintelui PNL Botoșani, Florin Țurcanu, și a fost făcută după ce au apărut mai multe discuții în afară din partea unor liberali cu privire la persoana sa. Țurcanu susține că această problemă va fi tranșată în cel mai scurt timp în cadrul partidului.

like facebook”Va fi o clarificare. Vorbești în interiorul partidului, dar în exterior respecți partidul. Cine vorbește în exterior va pleca din partid. Cine vrea să vorbească în interior să rămână în partid și să vorbească cât dorește. Nu există în statut povestea asta: să vorbim în exterior”, a spus Țurcanu.

El s-a arătat deranjat de declarațiile făcute de un membru PNL, care i-a cerut demisia din conducerea partidului, după condamnare. Țurcanu susține că situația respectivă a fost tranșată atât în Biroul Politic Județean, dar și la nivel național.

”Toți mi-au cerut să nu fac gestul (nr. să demisioneze din funcții). Am avut disponibilitate. Prima dată am sunat la București și mi-am anunțat intenția de a demisiona. Mi-au spus: Nu”, a încheiat Ţurcanu.

2 thoughts on “Florin Țurcanu: Cine vorbește în exterior va pleca din partid

  1. Aceasta eminenta cenusie – F. Turcanu – a fost oprita de colegi si chiar de Bucuresti! sa nu demisioneze, desi el voia ! Extraordinar ! Preaplinul gindirii sale nu a realizat ca putea face o mare greseala demisionind. Pentru atita lucru ? Altii au facut-o si mai de oaie si nu au demisionat. Sa stiti d-le Turcanu ca pe noi – botosaneni, botosaneni national liberali, botosaneni democrat liberali (cei pe care ii infierati ca dusmani ai poporului si dupa o reevaluare i-ati transformat in frati de cruce ) – nu ne deranjeaza deloc ca judetul e condus de un condamnat penal pentru fals intelectual … Ar trebui sa va dati demisia doar daca veti omori citva cetateni si sau daca cumulat ati mai delapida ceva sume de ordinul milioanelor de euro. Pina atunci stati acolo si vegheati asupra noastra. Noi dormim linistiti … pina la primele alegeri cind poate ne vom trezi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *