Cursuri gratuite pentru cadrele didactice botoșănene

profesor si elev Inspectoratul Școlar Județean anunță că în următoarea perioadă vor fi organizate cursuri și ateliere de lucru gratuite pentru cadrele didactice botoșănene. Cursurile vor avea formatori de la Agenția Națională din România și se vor desfășura la Casa Corpului Didactic Botoșani. Primul curs va avea loc în perioada 19-21 ianuarie, iar al doilea, în perioada 6-8 februarie.

Cursul se numește „Designul activităţilor de învăţare în contextul programului Erasmus+ ”,  iar înscrierile se vor face online, până în data de 02 februarie 2015, pe site-ul www.tinact.ro.

like facebookDe asemenea, IȘJ va organiza ateliere de lucru (Erasmus+ şi /eTwinning) la Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoşani, Liceul Teoretic „Dr. Mihai Ciucă” Săveni, Colegiul Naţional „A.T. Laurian” Botoşani şi Liceul Teoretic „Nicolae Iorga” Botoşani, în vederea scrierii de noi aplicaţii Erasmus+ (în perioada 12-31 ianuarie 2015).

Pentru proiectele care se depun la Agenția națională din România (ANPCDEFP), termenele-limită pentru domeniul şcolar şi formare profesională la care instituţiile de învăţământ pot depune solicitări de finanțare, în anul 2015, sunt următoarele:  4 martie 2015 (proiecte de mobilitate – Acţiunea cheie 1) şi 31 martie 2015 (parteneriate strategice – Acţiunea cheie 2). Formularele se depun doar online și se trimit până cel târziu la ora 13,00 ora României.

One thought on “Cursuri gratuite pentru cadrele didactice botoșănene

  1. Trebuie niste cursuri si la Ungureni,de unde provine tov.Hunca,fosta sotie a unui ing.ce nu a mai corespuns si care mai are BAR la poarta parintilor morti(HLIBOCEANU) un chiosc de tabla „cumparat”de la Agafton (Tabara)unde administrator era Sora(Ce si-a facut o vila in centrul satului)cu sotul ei ce este calificat de sport,dar care nu stie unde este facultatea.Dar nu numai el:Gica Rotaru>>>

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *