Şefa IŞJ despre manualele digitale: Elevii vor lucra pe calculatoarele din şcoli

mihaela hunca 003Elevii de clasele I-a și II-a au intrat în posesia noilor manuale digitale. Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean susțin că manualele moderne au fost distribuite deja în școlile din județ, în forma digitală prin CD.

Această formă digitală poate fi accesată de orice persoană și direct de pe site-ul manuale.edu.ro. De părinți, elevi și cadre didactice, În afară de CD este și varianta accesării on-line. Această variantă este foarte bună, întrucât cadrul didactic poate accesa și alt manual de la altă editură”, a menționat Mihaela Huncă, inspector general al IȘJ.

like facebookEa spune că toate unitățile de învățământ din județ sunt dotate cu calculatoare, astfel încât elevii să poată lucra pe noile manuale digitale.

Școlile au fost dotate. Programele la clasele I-a și II-a au fost schimbate, societatea se dezvoltă și trebuie să fim în ritm cu aceasta. Nu putem folosi tăblițe. Nu se cer tablete copiilor, atâta timp cât există calculatoare în unitățile de învățământ. Nu este normal să se impună de la școală”, a mai spus șefa IȘJ.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *