Au spart fostul sediu al Gărzii Financiare și au plecat cu ţigările din confiscări

evidenta populatiei consiliul judetean botosaniUn furt neobişnuit a avut loc la sfârşitul anului trecut, când o cantitate importantă de ţigări a fost sustrasă dintr-un spaţiu al fostului sediu al Gărzii Financiare.

O parte din spaţiul în care a funcţionat Evidenţa Populaţiei a revenit în patrimoniul Consiliului Judeţean Botoșani, iar conducerea acestei instituții a angajat o firmă pentru executarea unor lucrări de renovare. La un moment dat, angajații Finanțelor, au descoperit că o uşă sigiliată a depozitului unde erau ţigările confiscate, cu mult timp în urmă, de comisarii Gărzii Financiare, a fost spartă. Au fost anunţaţi poliţiştii, care au declanşat o anchetă.

Surse din rândul anchetatorilor susţin că prejudiciul ar ajunge la 10.000 de lei, după ce s-a făcut o inventariere a ţigărilor rămase.

like facebook„Există înregistrată, pe rolul Poliţiei Muncipiului Botoşani, o astfel de cauză penală. Se efectuează cercetări şi există întocmit un cerc de suspecţi”, a declarat Daniela Gheorghiescu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

Principalii suspecţi ai furtului sunt chiar muncitorii ce lucrau la renovarea spaţiului, la faţa locului fiind găsite mai multe urme evidente ale spargerii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *