Personal suplimentat la internări, la Spitalul Judeţean, la solicitarea preşedintelui CJ

internari Spitalul JudeteanPreședintele Consiliului Județean, Florin Țurcanu, a solicitat reprezentanților Spitalului Județean să suplimenteze personalul de la internări, pentru ca beneficiarii de servicii medicale să nu fie nevoiți să stea la coadă cu orele. Șeful CJ a primit mai multe reclamații din partea cetățenilor, care au sesizat disconfortul în ceea ce privește ritmul de desfășurare a activității de internare a pacienților.

like facebookAvând în vedere că este început de an, când de obicei fluxul de internări este mult mai mare decât în restul anului, s-a luat măsura suplimentării cu încă un calculator pentru înregistrarea internărilor atât de zi cât și continue.  Măsura va fi menținută cu precădere în primele două- trei zile ale fiecărei săptămâni, deoarece în acest interval vin pentru internare cei mai mulți dintre pacienți”, susține Florin Țurcanu pe contul său de Facebook.

El spune că din discuțiile purtate cu cei din conducerea  Spitalului, numai luni au fost înregistrate 229 de internări de zi și 296 de internări continue.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *