Directorul unei şcoli a demisionat din funcție, însă niciun un cadru didactic nu vrea să-i ia locul în şcoală

mihaela huncaDirectorul unei şcoli din judeţul Botoşani a demisionat din funcție din motive personale. Victor Tănase, de la Şcoala Dângeni, şi-a depus demisia în luna decembrie, iar de atunci reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean nu au găsit înlocuitor, întrucât profesorii din școală care îndeplinesc condițiile să ocupe acest post nu vor să fie la conducerea unității.

like facebookExistă o demisie pe care noi o analizăm la Compartimentul de management. Trebuie să existe o persoană care să dorească să preia funcția, dar care să îndeplinească condițiile minime: adică să fie titular și să aibă cel puțin gradul al doilea. Foarte multe cadre didactice de acolo nu doresc să fie director, iar domnul director spune că are probleme personale, probleme cu sănătatea. Nu cred că este un conflict între cadre didactice și director, însă acolo lumea nu vrea să fie director. Căutăm o soluție, pentru că nu putem să lăsăm școala fără director”, susține Mihaela Huncă, inspector general al IȘJ.

Ea spune că cel mai probabil va fi numit un membru din Consiliul de Administrație al școlii pe o perioadă limitată.

One thought on “Directorul unei şcoli a demisionat din funcție, însă niciun un cadru didactic nu vrea să-i ia locul în şcoală

  1. Poate gasiti un pensionar in carja doamna inspectoare caci stiu ca aveti inclinatie spre astfel de persoane!Ungureanu va spune ceva???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *