Scandal între trei bărbaţi şi o femeie început într-un bar şi terminat în stradă, aplanat de jandarmi

jandarmiUn scandal provocat de mai multe persoane aflate sub influența băuturilor alcoolice la un bar din zona Autogării Darabani, continuat și în stradă, a fost aplanat de jandarmi, care au intervenit pentru stoparea acestuia și identificarea celor implicați.

Cei patru tineri, care în noaptea de sâmbătă spre duminică , în jurul orei 02.00, și-au adresat reciproc injurii și amenințări și au tulburat ordinea și liniștea publică, în urma unui conflict spontan, au fost sancționați contravențional de către lucrătorii Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani .

like facebookO femeie și trei bărbați, cu vârste cuprinse între 18 și 30 de ani, s-au ales cu amenzi în valoare totală de 1600 de lei, pentru încălcarea prevederilor legii nr.61/1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

În cazul în care nu vor achita amenzile în termen de 15 zile de la luarea la cunoștință despre încheierea proceselor-verbale de constatare și sancționare a contravenției, acestea vor fi trimise pentru executare silită la primăriile competente teritorial, pe raza cărora domiciliază contravenienții.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *