Ipoteză şocantă: Desfrâul din Seminarul Teologic l-a băgat în pământ pe elevul sinucigaş de la Dorohoi

andrei - iasminaFamilia seminaristului de 17 ani care s-a sinucis din pricina durerilor insuportabile de cap aruncă bomba: băiatul era stresat din cauza desfrâului pe care îl vedea zilnic la Seminarul Teologic!

Iasmina, sora cea mică a lui Andrei Hrițuleac (foto), a declarat, la scurt timp după şi-a condus fratele pe ultimul drum, că autorii morali ai sinuciderii sunt cei de la Seminarul Teologic, potrivit Spynews.ro.
„Andrei avea un bilet pe care scria că îi iubește pe toți și că în buzunarul pantalonilor cu care era îmbrăcat se află telefonul său mobil în care și-a depus toate ultimele sale dorințe. În aceste mesaje aflate pe telefon scria că nu este vina nimănui, ci doar a durerii de cap pe care nu o mai suporta. Dar întrebarea este: «Cum poate un copil de doar 17 ani să aibă o durere de cap atât de insuportabilă? De unde vine ea?»  Școala la care el studia, anume Seminarul Teologic Sfântul Ioan Iacob Dorohoi era un chin pentru Andrei”, a declarat Iasmina.
like facebookPuştoaica a mai adăugat că, după ce sinuciderea lui Andrei, directorul seminarului s-a apucat să împroaşte cu noroi, nejustificat. 
„După toate cele întâmplate, desigur că au apărut și vorbe nefaste din partea unor oameni, care nu știu ce se află în sufletul părinților noștri și în sufletul meu. Necunoscându-ne, s-au făcut afirmații total neadevărate: «Nu l-am cunoscut foarte bine, dar familia părea străină de el şi de noi, acolo era un mediu viciat. Îmi pare rău, era un elev simpatic, probabil nişte influenţe nefaste l-au făcut să recurgă la sinucidere». Aceasta este una dintre declarațiile părintelui director Muha Constantin. «Nu l-am cunoscut foarte bine, dar familia părea străină de el şi de noi» – Nu l-a cunoscut prea bine nici pe el nici pe noi, dar totuși știa că noi eram străini de el. «(…) acolo era un mediu viciat», a mai declarat părintele director. Acei care trăiesc într-un mediu viciat (stricat, infectat, alterat , depravat, desfrânat, corupt) nu sunt bine crescuți, nu sunt educați, inteligenți și nu au bun simț așa cum era Andrei”, a punctat Iasmina Hriţuleac.
„Cu toate că acestea„, continuă fata, Andrei „era foarte credincios și voia să devină preot, el nu mai suporta tot ce se întâmpla acolo, la așa-zisul Seminar Teologic”.
„S-au întâmplat lucruri pe care elevii dintr-un internat care aparține unui Seminar Teologic nu ar avea voie să le facă, cu toate că profesorii au trecut cu ușurință peste aceasta. (…) Andrei, dorindu-și foarte mult să studieze teologia, nu spunea niciodată acasă de ceea ce se întâmpla foarte rău la școală în legătură colegii săi. Acolo este un mediu viciat, la Seminar. «(…) probabil nişte influenţe nefaste l-au făcut să recurgă la sinucidere», spunea directorul Seminarului”.

„Da! Influențele căpătate de la Seminar! Strângând în suflet doar pentru el și nezicând acasă toate prostiile care se întâmplau la Seminar, dorindu-și mult să studieze acolo și fiindu-i frică să nu afle părinții noștri toate lucrurile rele întâmplate la școală deoarece aflând, îl transferau la alt liceu, s-a ales cu o durere de cap din cauza stresului pentru care a stat prin spitale iar ultima medicație prescrisă de medicii spitalului la care a fost internat și cu ajutorul așa-zisului admirator de elev simpatic s-a ajuns unde s-a ajuns”, a mai spus sora îndoliată.
Sora seminaristuui sinucigaş a făcut public, după înmormântarea fratelui, mesajul de adio lăsat de acesta.
„Nimeni nu e vinovat! Nu-i vinovat părinte, tată, nu-i vinovată gagică, mamă, nu soră, bunici, cuscri, nepoți, cumetri etc. Asta să vă intre în cap binișor.(…) Vreți să știți motivul… nu? Asta-i cireașa de pe tort! Ei bine, dragii mei, adevăratul motiv era durerea, pe care nu o mai suportam și de care m-am săturat să mă plâng, ba chiar m-am prefăcut că mă simt mai bine… De stat prin spitale (…) Nu a fost nici o traumă adolescentină. Chestiile alea cu love-ul pe care le-am spus prietenilor au fost ca să nu se alarmeze prea tare”, a scris Andrei Hriţuleac în mesajul de adio.

4 thoughts on “Ipoteză şocantă: Desfrâul din Seminarul Teologic l-a băgat în pământ pe elevul sinucigaş de la Dorohoi

  1. Dacă vrei să ajungi profesor la semi… Dorohoi nu contează nota de la titularizare, nu contează dacă ești ortodox, ceea ce contează este avizul de acceptare a lui Muha, care este atotputernicul seminarului. impreuna cu nevastăSa.

  2. asa este,face ce vrea el.de parca e mosia lui si a nevestii.rusine.rusine.rusine.oameni nevinovati au plans din cauza voastra.

  3. enervant este ca repetatzi acelashi lucru,aceleashi cuvinte,acelashi articol si devine plictisitor!Andrei s-a sinucis pentru ca a fost slab de fire si s-a gandit ca daca face asta va fi ca un erou!nu e asa….dupa o luna uita lumea de el!vin alte prostii,alte articole!se uita tot…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *