Prisecariu a renunţat la administrarea celui mai mare hotel din Botoşani. Vezi cine a preluat Hotel Rapsodia!

hotel rapsodia botosaniOmul de afaceri ieşean Dănuţ Prisecariu a renunţat la administrarea celui mai mare hotel din Botoşani, concesionând activitatea către o firmă din municipiul Botoşani avându-i ca patroni pe nimeni alţii decât fostul primar Cătălin Flutur şi soţia acestuia, Gabriela Flutur.

Societatea Hotels Consulting SRL, la care soţii Flutur deţin fiecare câte 50% din părţile sociale, administrează între hotelul şi restaurantul plătit firmei Turism Moldova SA, cea care este proprietara de drept a imobilului, o chirie anuală.

like facebookHotel Rapsodia are în total 148 de camere de trei şi patru stele, dar şi trei săli de evenimente, dintre care cea mai mare cu o capacitate de 250 de locuri.

Închirierea hotelului Rapsodia către Cătălin Flutur este o practică a lui Prisecariu, care a renunţat, de curând, şi la administrarea hotelurilor pe care le deţine în Iaşi, Astoria şi Traian.

 

One thought on “Prisecariu a renunţat la administrarea celui mai mare hotel din Botoşani. Vezi cine a preluat Hotel Rapsodia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *