Profesorii, puși să declare cum au folosit banii primiți pentru formarea profesională

profesori cancelarieCadrele didactice care au primit subvenția de 700 de lei vor trebui să completeze, în perioada ianuarie-iunie 2015, un raport individual de dezvoltare profesionala, conform unui model elaborat de Ministerul Educației Naționale. Acestea vor trebui să precizeze ce fel de perfecționare au făcut pe banii primiți anul trecut de la guvern, însă nu vor trebui să prezinte chitanțe sau facturi justificative, așa cum s-a procedat înainte.

like facebookDe asemenea, în perioada 5-12 ianuarie, în cadrul proiectului ”Personalul didactic din învăţământul didactic preuniversitar şi universitar de stat, promor al învăţării pe tot parcursul vieţii”, se va completa formularul centralizat de înregistrare a grupului ţintă şi a declaraţiei de consimţământ.
Sunt nişte formulare centralizate, nu există decont fiscal, aşa cum de altfel am precizat şi la demararea acestui proiect. Sunt nişte declaraţii pentru înregistrarea grupului ţintă. Este o formalitate”, a spus inspectorul general adjunct al Inspectoratului Școlar Județean, Dragoș Cristea.
La rândul său, Liviu Axinte, liderul Ligii Sindicatelor din Învățământ Botoșani, a afirmat că fiecare școală trebuie să întocmească un program instituțional de dezvoltare profesională, iar persoanele care beneficiază de subvenţie vor desfăşura, la alegere, în funcţie de nevoile profesionale, activităţi specifice.
La sfârșitul lunii iunie, fiecare profesor va preda raportul în care va spune ce forme de pregătire profesională a făcut în cadrul acelui program de la nivelul școlii”, a spus Axinte
 

One thought on “Profesorii, puși să declare cum au folosit banii primiți pentru formarea profesională

  1. CONTINUATI SA MASACRATI INVATAMANTUL ROMANESC!
    AUZI! VORBA DE INSPECTOR:”COMPLETATI NISTE DECLARATII CARE SUNT DE FAPT NISTE FORMALITATI”.
    CE SPECIALITATE ARE ASEMENEA INDIVID? CINE IL MAI MENTINE LA ACEST INSPECTORAT SCOLAR?
    RUSINE ; ASA CONDUCERE ASA REZULTATE!
    AM INTELES CA HUNCA MANAGERA ESTE MAMA LOR!
    RUSINE, RUSINE, RUSINE; D E M I S I A!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *