O cunoscută firmă de construcţii îşi cumpără balastieră. Vezi de unde ia banii!

muncitori turnat asfalt strada primaverii botosaniO cunoscută firmă de construcţii din judeţul Botoşani achiziţionează o staţie de sortare şi spălare a agregatelor de balastieră. Este vorba de societatea comercială Delta Con SRL Dorohoi, care a beneficiat de un program cu finanţare europeană de peste 3,5 milioane lei.

Firma patronată de Petru Abătăcesei a primit finanţare pentru un proiect depus în cadrul Programului Operaţional Sectorial Creşterea Competitivităţii Economice,, beneficiind de 1,03 milioane de lei pentru cumpărarea staţiei de sortare şi spălare a agregatelor de balastieră, dar 1,7 milioane de lei pentru cumpărarea unui concasor mobil.

like facebookÎn cadrul aceluiaşi proiect, Delta Con cumpără şi două încărcătoarea frontale la preţul de 951.420 lei.

Delta Con este firma care lucrează în asociere cu Victor Construct pentru turnarea asfaltului de pe strada Primăverii. Ea a achiziţionat staţia de asfalt de la Dorohoi de la societatea comercială Codin SA, intrată în faliment.

One thought on “O cunoscută firmă de construcţii îşi cumpără balastieră. Vezi de unde ia banii!

  1. Gresit domnilor ziaristi, firma nu-si achizitioneaza ,,balastiera,, , ci utilaje pentru prelucrarea si manipularea agregate de balastiera si cariera, e o mica /mare diferenta, daca intelegeti…..):

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *