50 de angajați de la Spitalul Județean, în concediu fără plată pentru a munci în străinătate

Spitalul Judetean iarna50 de angajaţi de la Spitalul Judeţean şi-au luat, în 2014, concediu fără plată pentru a pleca la muncă în străinătate sau pentru a-şi rezolva problemele personale. Corneliu Mihai, managerul Spitalului Județean, a declarat că angajaţii care au cerut concediu fără plată sunt în marea majoritate asistenţi medicali.

like facebookPotrivit lui Mihai, la începutul anului 2014, Spitalul Județean avea 2169 salariați, pentru ca la la finele anului să rămână cu 2095,

La 35 de asistenți li s-a încetat contractul de muncă. De asemenea, la 15 infirmiere și alți 24 de angajați de la administrativ și tehnic. Mai avem 50 de angajați care sunt în concedii fără plată, asistenți plecați în afară”, a menționat managerul Spitalului Județean.

Reprezentanții unității spitalicești vor scoate la concurs zece posturi de asistenți, pentru a face față deficitului de personal.

One thought on “50 de angajați de la Spitalul Județean, în concediu fără plată pentru a munci în străinătate

  1. Foarte tare! In timp ce conducerea Spitalului miauna ca exista lipsa de personal, aceeasi conducere aproba concedii fara plata cu nemiluita. Halal conducere! Ce responsabilitate extraordinara au sefii de la spital fata de pacienti ? Fata de cei care le platesc lefurile din ce in ce mai mari SI SUNT BOLNAVI cred ca se prapadesc de ingrijorare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *