Ţurcanu îi cere lui Iohannis să ajute judeţul Botoşani. Vezi în ce domeniu!

Iohannis- Flutur- TurcanuPreședintele Consiliului Județean, Florin Țurcanu, i-a cerut președintelui României, Klaus Iohannis, să sprijine județul Botoșani. Țurcanu susține că a solicitat șefului statului să susțină județul Botoșani în vederea atragerii unor investitori pentru crearea unor locuri de muncă.

Are o Cancelarie care poate la rândul ei, prin pârghiile pe care le are, să trimită către ambasade, către statele din Comunitatea Europeană acea solicitare scrisă a noastră. Să recomande județul nostru”, a spus președintele CJ.

like facebookȚurcanu susține că a făcut nenumărate demersuri către ambasade, însă niciun rezultat până acum: investitorii ocolesc, în continuare, județul Botoșani. Nici japonezii de la Yazaki nu au mai venit să investească în județ, ei alegând alte două județe din țară.

A venit Yazaki și numai nu ne-am pus în genunchi. Nu vin din cauza drumurilor, a lipsei oamenilor specializați în forța de muncă. Ne-a afectat mult și situația din Ucraina”, a mai spus Florin Țurcanu.

 

One thought on “Ţurcanu îi cere lui Iohannis să ajute judeţul Botoşani. Vezi în ce domeniu!

  1. ,,lipsa oamenilor specializati in forta de munca” – cam asa se exprima presedintele CJ Botosani. Daca si in ,, solicitarile” transmise unor ambasade tot asa te-ai exprimat, este clar de ce nu vin investitorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *