Familia tinerei sinucigaşe asaltată cu mesaje de condoleanţe

mesaje condoleanteZeci pe persoane au ţinut să transmită mesaje de condoleanţe familiei tinerie, de 26 de ani, care s-a sinucis în noaptea de luni spre marţi. Mulţi dintre aceştia au preferat mediul online şi cum fata nu avea profil pe o reţea de socializare, mesajele s-au îndreptat către fratele acestea.

Bărbatul se întorsese, la rândul său, din străinătate pentru a petrece sărbătorile alături de familie, iar acum este compleşit de durere. Prietenii îi cer să fie puternic şi alături de părinţii săi la greua pierdere. Singura reacţie, pe reţeaua de socializare, a bărbatului a fost să pună un doliu.

„N-am cuvinte. Nu imi vine sa cred. Sincere condoleante!” este unul din mesajele postate.

„Off..Condolente !Fi tare prietene , iti suntem alaturi ! Ai grija si fi cuminte! „,  sună un alt mesaj

„Condoleante!Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca in pace,desi am cunoscut o putin imi pare enorm de rau ce s-a intamplat!fii tare pt parintii tai pt ca au nevoie de sprijinul tau mai mult ca niciodata” , se mai arată într-o postare.

Reamintim că Delia Ungurenu s-a aruncat de pe acoperişul unui bloc cu 10 etaje situat pe strada Primăverii. Înmormântarea va avea loc, vineri, în Vorniceni, în satul unde trăieşte bunica sa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *