Salarii mai mari pentru angajaţii Spitalului Judeţean din ianuarie

cadre medicaleCei peste 2000 de angajaţi ai Spitalului Judeţean vor primi salarii mai mari de luna aceasta. Este vorba de acea majorare de 100 lei aprobată la sfârşitul anului trecut prin Ordonanţa de Urgenţă privind  salarizarea  personalului din cadrul sistemului public sanitar şi sistemului public de asistenţă socială în anul 2015.

Efortul financiar suplimentar la nivelul Spitalului Județean se ridică la 250.000 lei lunar. Personalul medical va simți la salariu această majorare în luna februarie.

like facebookAvând în vedere că am negociat cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate contractul pe 2015 pe primele trei luni, pot să vă spun că oferta este de 7.140.000 de lei. E mult, e puţin, eu nu sunt mulţumit de această sumă, nu învinovățesc pe nimeni. Și casa când a repartizat această sumă a repartizat-o conform prevederilor legale. De aceea, majorarea salarială presupune un efort bugetar suplimentar, trebuie să muncim mai eficient ca să nu ajungem iarăşi pe minus”, declară managerul Corneliu Mihai.

El spune că 2.095 de salariaţi vor beneficia de această majorare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *