Bătaie între deţinuţi terminată la spital. Unul dintre ei a fost înjunghiat

ambulanta penitenciar simulare incendiu botosani1Patru deţinuţi încarceraţi în Penitenciarul Botoşani au fost implicaţi, luni după amiază, într-o bătaie terminată la spital. Cei patru erau închişi pe secţia cu regim semi deschis şi între ei a izbucnit un conflict spontan, în urma căruia toţi patru au avut nevoie de îngrijiri medicale.

like facebookDoi dintre ei au fost îngrijiţi la cabinetul medical al unităţii de detenţie, iar alţi doi, dintre care unul înjunghiat în zona gâtului, au fost escortaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean.

Deţinutul înjunghiat a rămas internat în timp ce celălalt a primit îngrjiri medicale şi trimis înapoi în penitenciar. Reprezentanţii unităţii de detenţie au declanşat o anchetă pentru a stabili cauzele producerii incidentului. Deţinuţii vinovaţi riscă sancţiuni, printre care schimbarea regimului de detenţie.

„Conform dispoziţiilor procedurale reprezentanţii Penitenciarului au procedat la anunţarea  judecătorul delegat,  Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani concomitent cu demararea unei anchete interne din care să reiasă împrejurările care au stat la baza incidentului”, a declarat Anna-Maria Rotariu, purtător de cuvânt al Penitenciarului Botoşani.

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *