Încep acțiunile de mobilitate a personalului didactic. Vezi de când!

catalog- scoala- profesorInspectoratul Școlar Județean va primi, până pe 26 ianuarie, listele din școli cu personalul didactic titular care îndeplinește condițiile legale de pensionare la 1 septembrie 2015, respectiv pentru limită de vârstă, la cerere și pentru pensionare anticipată sau pensionare anticipată parțială.

Etapa în care se decide menținerea în activitate a persoanelor pensionabile, care îndeplinesc vârsta de pensionare până pe  31 august 2015, este adusă anul acesta înaintea celei de pretransfer. Tot până la data amintită are loc constituirea posturilor didactice/catedrelor, încadrarea personalului didactic titular, soluționarea cererilor de întregire/completare a normei didactice de predare la nivelul unităților de învățământ a personalului didactic titular, urmând ca pe 28 ianuarie să se comunice la IȘJ acordul sau refuzul pentru transfer a cadrelor didactice titulare.

like facebookCei care îndeplinesc vârsta de pensionare anul acesta și doresc să mai rămână în sistem trebuie să depună cereri. Etapele de mobilitate au loc mai repede anul acesta”, a declarat Liviu Axinte, liderul Ligii Sindicatelor din Învățământ Botoșani.

Între 26 ianuarie și 6 februarie, are loc constituirea posturilor didactice/catedrelor la nivelul unităților de învățământ sau consorțiilor școlare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *