Managerul Spitalului Judeţean face ordine la UPU. Vezi ce a decis!

UPU holManagerul Spitalului Judeţean, Corneliu Mihai, nu mai vrea să vadă bolnavi sau aparţinători pe holurile Unităţii de Primiri Urgențe. Acesta a dat o dispoziție prin care a stabilit ca bolnavii, în mod special cei care sunt în cărucioare, să fie duşi în saloanele disponibile la Urgenţe şi să nu mai fie ţinuţi pe holuri.

like facebookAm luat decizia ca niciun bolnav să nu mai stea pe hol. Dacă sunt paturi libere la UPU, acolo să stea. Înțeleg că sunt niște timpi de așteptare, dar dacă s-a prezentat cineva și este aglomerat, s-a evaluat bolnavul și se vede că nu este urgență majoră, acolo să stea. Ceilalți,  nu vreau să-i mai vâd pe hol lipiți dea balustradă. Vreau un plic de disciplină acolo”, a spus Mihai.

De asemenea, conducerea unității spitalicești a decis ca nici personalul , dar nici aparținătorii să nu mai aibă acces în spital prin UPU. Acolo, accesul se va face pe bază de cartelă.

 

One thought on “Managerul Spitalului Judeţean face ordine la UPU. Vezi ce a decis!

  1. EU AM O IDEE MAI BUNA DOMNULE MANAGER , ALOCATI O SUMA MODICA DE BANUTI PENTRU INSTALAREA DE CAMERE DE SUPRAVEGHERE IAR ATUNCI O SA VEDETI CA NU VOR MAI FI BOLNAVI PE HOLUL UNITATII DE PRIMIRI URGENTE .PERSONAL AM TRECUT PRINTR-O EXPERIENTA LA UPU IAR ASISTENTELE JUCAU SOLITARE IN TIMP CE HOLURILE ERAU BUCSITE DE BATRANIO CARE NU ERAU INTREBATI MACAR CUM SE NUMESC SI CE II DOARE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *