Incredibil! Au furat televizoare şi tablete dintr-un camion care aducea marfă la hipermarketul Carrefour din Botoşani

camion dumagazImaginaţia şi curajul hoţilor aproape că nu mai au limite. Poliţiştii din Botoşani au înregistrat, luni, un dosar de furt mai puţin obişnuit, după ce hoţii au furat, zilele trecute, televizoarele şi tabletele dintr-un camion care transporta marfă către hipermaketul Carrefour din municipiul Botoşani.

Camionul firmei Dumagas din judeţul Dolj transporta marfă dintre depozitul central al Carrefour către hipermarketul din Botoşani. În apropiere de Adjud, şoferul camionului a constatat că hoţii au rupt sigiliile, au deschis uşile din spate ale camionului şi au plecat cu mai multe televizoare Smart şi tablete.

like facebookUn echipaj de poliţie sosit la faţa locului, i-a recomandat şoferului să îşi continue cursa până la Botoşani, unde urma să inventarieze întreaga marfă.

În aceste condiţii, dosarul de furt calificat a fost preluat de Poliţia din Botoşani. Luni, poliţiştii botoşăneni l-au audiat pe şoferul camionului, Milu Popescu, însă acesta a explicat că pe toată lungimea traseului, de la Bucureşti la Botoşani a oprit doar de trei ori, dintre care o dată într-o benzinărie.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *