Botoşăneanca care a făcut furori în filmele româneşti pentru adolescenţi a devenit mamă fără să ştie. Vezi cum a fost posibil!

cristina_vlad_insarcinataTânăra Cristina Ciobănaşu, născută în Vorona, şi Vlad Gherman se bucură de o vacanţă bine-meritată într-un loc exotic, Thailanda. Pe lângă bucuria de a vedea locuri noi, cei doi îndrăgostiţi au primit un duş rece din partea unor internauţi cărora le-a făcut plăcere să se pună în pielea lor şi să transmită informaţii eronate prietenilor virtuali.

like facebookPe un cont fals de socializare al membrilor formaţii „One” a apărut informaţia cum că interpreta ar fi însărcinată. Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman sunt logodiţi, însă nu au în plan să aducă pe lume un copil, cel puţin nu încă.

criss„€œHai că am trăit s-o vedem și pe asta! Niște simpatici ne-au făcut părinți deja… Dragii noștri, contul acesta este fake la fel și Cristina Ciobănașu Offy Cont sau ceva de genul ăsta! Nu o să avem niciun ONE mic la 21, respectiv 18 ani! Nu suntem inconștienți! Mai întâi ne ocupam de facultate, carieră ca să avem cum să creștem un ONE mic și pe urmă vedem. Corect? Va pupăm”, au scris cei doi pe contul oficial de socializare.

Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman s-au logodit în urmă cu trei luni, de ziua de naştere a cântăreţei.

Sursa: Spynews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *