Selecţie pentru studenţii care vor să muncească în Germania

AJOFM sediu (2)Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) anunţa organizarea selecţiei pentru studentii si masteranzii care doresc sa desfasoare o activitate lucrativa pe teritoriul Germaniei pe perioada vacantei de vara (minim 2 luni). Condiţii de participare: varsta cuprinsa intre 18 – 35 ani; studenti si masteranzi la o facultate de stat sau particulara, acreditata conform legii, la cursuri de zi; cunostinte bune si foarte bune de limba germana (cel puţin 3 ani de studiu).

like facebookDocumente necesare: copie act de identitate (cu o valabilitate de minim 6 luni); opţional, copie paşaport (cu o valabilitate de minim 6 luni); fisa de solicitare – Bewerbung 2015 – completata in 2 exemplare la calculator si semnata (formularul tipizat se regaseste pe site-ul A.M.O.F.M. Bucureşti, www.bucuresti.anofm.ro, rubrica Actualizari in site); adeverinţa de la facultate in care sa se specifice anul de studii si ce tip de cursuri urmeaza (tipizat facultate); adeverinţa de la facultate – Immatrikulationsbescheinigung (formularul tipizat precum si instrucţiunile de completare sunt postate pe site-ul A.M.O.F.M. Bucureşti, www.bucuresti.anofm.ro, secţiunea Actualizari in site); dovada acreditarii, in cazul unei facultati particulare; recomandare de la unul din profesorii de la facultate; 3 fotografii tip paşaport; copie carnet de conducere (daca este cazul).

Depunerea dosarelor si susţinerea testului de limba germana vor avea loc in perioada 12.01.2015 – 06.02.2015, in intervalul luni – joi, orele 09.00-15.30 si vineri orele 09.00 – 13.00 la Agenţia Municipala pentru Ocuparea Forţei de Munca Bucureşti, strada Spataru Preda nr. 12, corp clădire A, parter, sector 5, telefon 0758.236.632.

Sursa: comunicat AJOFM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *