Femeie accidentată pe trecerea de pietoni de la Pacea

criminalisti si politisti trecere de pietoni accident1O femeie ajuns, marţi dimineaţă, la spital după ce a fost victima unui accident rutier.

like facebookEvenimentul s-a întâmplat pe strada Pacea din municipiul Botoşani, când o femeie de 63 de ani a încercat să traverseze strada Pacea pe marcaj şi a fost acorşată de un autoturism VW, condus de un tânăr de 25 de ani ce se îndrepta dinspre strada Sucevei spre Primăverii.

În urma impactului femeia a suferit mai multe traumatisme, însă este în afara oricărui pericol. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili circumstanţele producerii accidentului.

 

 

One thought on “Femeie accidentată pe trecerea de pietoni de la Pacea

  1. Deci eu am condus masina din spate si am vazut tot ce sa intamplat,nu conducea cu viteza ca zicem in primul rand si in al doilea rand dosarul ala penal e o prostie si am sa va spun si de ce. Legile in tara noastra sunt atat de prost concepute incat cel care pune piciorul pe trecere de pietoni crede ca totul i se cuvine si numai el are dreptul de a circula in acel moment si nu se mai asigura daca vine vre-o masina si trece exact ca oaia. Asta sa intamplat si astazi ea a iesit dintre masinile parcate si nu sa asigurat si pur si simplu nu sa uitat, soferul a incercat sa o evite dar…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *