Şase medici specialişti, în Comisia de disciplină de la Colegiul Medicilor Botoşani

medic reteteŞase medici specialişti sunt cercetaţi disciplinar de către Colegiul Medicilor Botoşani, în urma unor plângeri făcute de pacienţi. Doru Culiceanu, preşedintele Colegiului Medicilor Botoşani, a declarat că doar o anchetă, din cele şase aflate în derulare anul trecut s-a finalizat, iar în cazul finalizat medicul nu a fost sancţionat. Bolnavii au reclamat calitatea actului medical.

like facebookAu fost mai multe reclamaţii la adresa medicilor, însă şase au fost admise şi date spre cercetare. În general se reclamă decesul pacientului, respectiv actul medical. Pacienţii nu au posibilitatea să cântărească actul medical, să judece. La nivelul actual, cu dotarea actuală, cu condiţiile care le oferă infrastructura medicală din Botoşani atât se poate face. Ei vor să nu existe niciun deces, dar în toate clinicile din lume, ştiinţa la ora actuală este limitată„, a spus preşedintele Colegiului Medicilor Botoşani.

În ultima perioadă, medicii cei mai reclamaţi au fost cei de pe Secţia de Obstetrică şi Ginecologie a Spitalului Judeţean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *