Prietenii şocaţi de moartea adolescentului ce visa să devină preot

hrituleac andrei seminar spanzuratColegii, prietenii şi rudele au rămas şocaţi de gestul tânărului de 17 ani care s-a spânzurat. Andrei Hriţuleac nu dăduse nici un semn că ar urma să facă un asemenea gest.

like facebookCunoscuse o fată cu care începuse o relaţie în luna decembrie, petrecuse sărbătorile cu familia, iar decizia sa de a-şi pune capăt zilele este cu atât mai greu de înţeles. La câteva ore de la tragedie au început să apară primele mesaje pe pagina de socializare a adolescentului.

„Asi avea multe de zis despre tine ne cunoastem de mult timp chiar de cand eram copii mergeam la scoala impreuna in aceeasi clasa dar acum sufletul tau s-a stins chiar imi pare rau pentru tine ai fost o persoanna deosebita sa te odihnesti in pace .. multe condoleante familiei !!”, a postat un prieten din copilărie ce a anunţat tragedia pe Facebook.

„ANDREI HRITULEAC SA STINS AZI DIMINEATA !!!!!!   DUMNEZEU SAL IERTE !!!!!!     multe condoliante familiei” este postarea unui alt prieten al tânărului.

„si ma tot uit la punctuletul ala verde din dreptul lui ,in ideea ca nu e adevarat si va fi on line”, este un alt mesaj postat.

Elev de la Seminarul Teologic găsit spânzurat

hrituleac andrei seminar spanzurat1

 

 

One thought on “Prietenii şocaţi de moartea adolescentului ce visa să devină preot

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *